PRODUCT1}

Cattaro Plynový gril Party Point, 102 x 98 x 51 cm

Výnimočné tovar Cattaro Plynový gril Party Point, 102 x 98 x 51 cm od top značky v akcii za 164.49 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Tento plynový gril má systém Flame Tamer. Priamo nad horákmi sú umiestnené kovové profily, ktoré zabraňujú kvapkaniu tuku medzi plamene a jeho vzplanutie. Zároveň zabraňujú priamemu ohrevu mriežky plameňa horáka len v jeho mieste, čím dochádza k výrazne rovnomernejšiemu vyhrievaniu. Prípadný tuk kvapkajúci z grilovaného mäsa steká po stenách grilu do odkvapkávacej misky v spodnej časti grilu.Dvojitý nehrdzavejúci horák má piezo zapaľovanie a plynulú reguláciu. Je vybavený sklopným vekom a odkladacími poličkami na oboch stranách, ktoré sú sklopné. Vďaka dvom kolieskam je pojazdný. Súčasťou je aj spojovacia hadica k plynovej fľaši a redukčný ventil.Technické parametre: grilovací priestor - 48,5 x 37,5 cm rozmery poličky - 40 x 8 cm výška roštu (od zeme) - 86 cm celkový výkon - 5,5 kW / hod Upozorňujeme, že ponuka má obmedzené u platnosť. Nakupovanie na internete je výhodnejšie ako v kamennej predajni, ktorá má vyššie náklady.

Popis produktu Cattaro Plynový gril Party Point, 102 x 98 x 51 cm

    • Výrobca: Cattara
    • Cena: 164.49 €

Podobné produkty

Cattaro Plynový gril Party Point, 102 x 98 x 51 cm

Nájdete v kategórii: , ,

Ďalšie produkty od značky

Cattara

Cattaro Plynový gril Party Point, 102 x 98 x 51 cm od značky Cattara - tento produkt objednáte v neopakovateľnej akcii za 164.49 €. ceny a dodacie lehoty tlačíme stále dolu. na vami zadanú adresu budú BEZPLATNE dopravené objednávky s hodnotou € a viac. Neplaťte inde viac, než musíte.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Slovenská pošta - 4,49 EUR
  • DPD - 4,99 EUR
  • Packeta - 4,499 EUR
Platba

  • Na dobierku
  • Online kartou
  • Apple Pay / Google Pay