PRODUCT1}

Akuku kúzelná fľaška so slamkou a závažím 250 ml grey sivá

Unikátny Akuku kúzelná fľaška so slamkou a závažím 250 ml grey sivá od obľúbenej spoločnosti za výhodnú cenu 10.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Kúzelná fľaša so silikónovou slamkou opatrená na konci závažíčkom pre pitie z akéhokoľvek uhla. Vyrobená je z moderného materiálu TRITAN*, úplne bez bisfenolu A (0 % BPA), tento materiál je odolný voči poškriabaniu alebo zmene farby fľaše. Je veľmi odolný voči poškodeniu a pripomína sklo. Vďaka slamke so závažíčkom dieťa vypije všetko až do poslednej kvapky a to aj s fľaškou otočenou hore nohami. Tesné uzatváranie zabráni úniku tekutiny a chráni slamku pred znečistením. Jednoduché otváranie pomocou tlačidla.Transparentnosť a výrazná stupnica vám umožňujú kontrolovať množstvo vypitej tekutiny. Fľašu možno umývať v umývačke, v hornej priehradke a bez slamky.Nepoužívať v mikrovlnnej rúre.*TRITAN nemení chuť nápojov v ňom uložených. Neuvoľňuje žiadny zápach ani škodlivé látky do potravín. Nápoje a potraviny v ňom uložené zostávajú dlho čerstvé a sú chránené pred negatívnymi vplyvmi prostredia, vrátane UV žiarenia. A čo viac, Tritan neabsorbuje pachy a chute z nich uvoľnené, takže použitie nádob, ktoré sú z neho vyrobené, je oveľa príjemnejšie a hygienickejšie.Ponuku v našom katalógu pre vás pripravuje tím odborníkov. Lepšiu ponuku už na trhu hľadať nemusíte.

Popis produktu Akuku kúzelná fľaška so slamkou a závažím 250 ml grey sivá

    • Výrobca: Výrobce
    • Cena: 10.99 €
    • Farba: sivá

Podobné produkty

Akuku kúzelná fľaška so slamkou a závažím 250 ml grey sivá

Ďalšie produkty od značky

Akuku kúzelná fľaška so slamkou a závažím 250 ml grey sivá od producenta - tento artikel je tu pre vás s extra zľavou za 10.99 €. ceny a dodacie lehoty tlačíme stále dolu. Populárny ponuka sa vrátila, balné a poštovné nehradíte u objednávok nad €. Zaraďte sa medzi spokojných klientov.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Slovenská pošta - 4,49 EUR
  • DPD - 4,99 EUR
  • Packeta - 4,499 EUR
Platba

  • Na dobierku
  • Online kartou
  • Apple Pay / Google Pay