PRODUCT1}

Catler TC 8010 Kuchynský varný robot

Obľúbený produkt Catler TC 8010 Kuchynský varný robot od populárneho výrobcu za prívetivú cenu 361.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Varný robot rešpektuje najnovšie trendy varenia – jednoduchosť a poctivosť. Bez námahy a nutnosti zaobstarávať si špecifické spotrebiče uvaríte rozmanité jedlá z čerstvých surovín, rýchlo, zdravo a chutne.Nahradí panvicu, klasický, parný aj pomalý hrniec, mixér, šľahač, mlynček, sekáčik aj strúhadlo. Intuitívne ovládanie na veľkom dotykovom displeji je doplnené otočným gombíkom. Postráži si teplotu i čas varenia, sám si naváži, zamieša a nikdy nepripáli. Jednotlivé funkcie robota sú dusenie, miesenie, krájanie, miešanie, mixovanie, parné varenie, strúhanie, šľahanie a varenie.Je možné si pri prístroji nastaviť teplotu od 37 °C do 120 °C alebo dobu varenia a rýchlosti prípravy. Robot tiež disponuje integrovanou váhou s funkciou dovažovania. Robot varí, restuje, dusí, varí v pare, mieša polievky, mixuje omáčky aj rozpúšťa polevy. Zospodu má protišmykové nôžky.Balenie okrem robota tiež obsahuje nadstavce na varenie v pare, nadstavce na šľahanie, miešanie, miesenie a sekanie, nehrdzavejúce kotúče na strúhanie, krájanie a plátkovanie. tovar zaradený v našom katalógu vás nesklame. Nakúpiť a ešte ušetriť, čo si viac priať.

Popis produktu Catler TC 8010 Kuchynský varný robot

    • Výrobca: Catler
    • Cena: 361.99 €
    • Farba: biela

Podobné produkty

Catler TC 8010 Kuchynský varný robot

Nájdete v kategórii: ,

Ďalšie produkty od značky

Catler

Catler TC 8010 Kuchynský varný robot od Catler - tento artikel čaká na vás za perfektnú cenu 361.99 €. V našom obchode nájdete najvýhodnejšie ceny. Pri objednávke nad€ získate DOPRAVU ZADARMO. Zaraďte sa medzi spokojných klientov.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Slovenská pošta - 4,49 EUR
  • DPD - 4,99 EUR
  • Packeta - 4,499 EUR
Platba

  • Na dobierku
  • Online kartou
  • Apple Pay / Google Pay